Klankreis bij jou thuis

Wil jij samen met vrienden, vriendinnen of familieleden bij jou thuis van een klankreis genieten? Neem dan contact met mij op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.Waarom jij een klankreis wilt ervaren?

Wil jij een ontspannen moment voor jezelf? Even uit je hoofd en terug naar je lichaam? Kom dan in een ontspannen sfeer, heerlijk op een matje liggen met een dekentje en luister naar de magische effecten van deze klankreis.

Klank heeft een groot effect op lichaam en geest. We luisteren de geluiden niet alleen met onze oren, maar voelen ze in ons hele lichaam. Of je er nu bewust van bent of niet, je lichaam reageert op klank en trilling. Je lichaam bestaat voor zo'n 70% uit water. Als je een steentje in het water gooit, dan zie je kringen ontstaan (trilling). Zo masseert de trilling van klank je lichaam van binnen uit. Het idee dat klank en geluid gezond is voor lichaam en geest bestaat al heel lang. Klanken van o.a. een gong, drum of klankschaal worden al duizenden jaren op verschillende plekken in de wereld gebruikt. Dit is vooral om een lichaam wat uit zijn evenwicht is, terug in balans te brengen. In de oosterse landen wordt gezegd dat het lichaam gezond is als elke cel en elk orgaan in harmonie resoneert met het hele lichaam.

Mijn klankschalen en ook mijn andere instrumenten zijn mijn leidraad in alles wat ik aanbied. Bij de kinderyoga vragen de kinderen zelf om een klankreis en vinden de ontspanning die er ontstaat magisch. Wil jij ook een klankreis ervaren? Ik neem je mee op deze magische reis


Boek deze magische reis

Lees ook mijn blog klankreis: ontspannen met klankschalen